Egészséges szépség

Angel szépség & egészség


Budapest
VIII Csepreghy utca 1-3. sz. 14-es kapucsengő

+36 30 240 1848
ttunde@windowslive.com

Rólunk

 

A szépség belülről jön, a karcsú, szép és egészséges test 

ma már nem luxus többé - most Ön is fiatalodjon velünk!

 

 

 

Szépségszalonunkban képzett munkatársaink mindig az Ön rendelkezésére állnak. Mi azt valljuk, hogy nemcsak a látszólagos eredmény számít, hanem az a belső nyugalom és lazítás, ami egy kis kényeztetés után érhető csak el. A figyelem és gondoskodás, amelyet minden vendégünk felé szentelünk garantált mosolyt eredményez.

 

Tábi Tünde  magnetoterapeuta vagyok. 8 éve állok vendégeim rendelkezésére.  Magnapress-szel gyógyítok, és ultrahangos zsírbontással segítek visszanyerni az ideális testsúlyt az egészség érdekében. Arcvasalás-fiatalitás minden nő álma, fájdalommentesen.

Magnapress: A hagyományos orvoslás a betegségekre (pl. migrén, keringési zavarok, ízületi problémák, vagy kóros fáradékonyság) gyógyszereket ajánl. Az alternatív gyógyászat ezzel szemben általában a megelőzésére fekteti a hangsúlyt, de természetesen a már meglévő problémák megszüntetésére is törekszik. A mágnesterápia egy korszakalkotó eljárás, melyet a német kórházakban már 20-30 éve alkalmaznak.

De mi is a mágnesterápia?
A  mágnesterápiát a NASA fejlesztette ki az űrhajósok részére, mivel azok a földetéréskor szinte képtelenek voltak járni. Kiderült, hogy a Föld mágneses mezejének csökkenése vagy hiánya kóros tünetek egész sorát okozhatja.

 

3D Nls állapot felmérés,mely sejtszintre bontva analizálja a szervezetet! 

 

A 3D NLS egy csúcstechnológiás állapotfelmérő rendszer, ami 35 év laboratóriumi kutatómunka eredménye. A teljesen fájdalommentes vizsgálatta bónuszunkért cserébe 12 szerv állapotát mérik fel, ezek a tüdő, lép, szív, vese, szívburok, máj, vastagbél, gyomor, vékonybél, húgyhólyag, hármas melegítő, epehólyag. A vizsgálat összesen 4.352 betegség kimutatására alkalmas, és a sejtek életképességét 3-5 évre előre képes jelezni, így akár egy 5 éven belül aktuálissá váló betegséget is fel lehet ismerni a vizsgálattal, és megteheted a szükséges lépéseket a kialakulása ellen.

Az NLS az Európai Unió minőségi követelményeinek és szabványainak megfelelően állították elő, és európai uniós (CE) tanúsítványa van.  A II. a csoportba tartozó, a fiziológiai mutatók vizsgálatára szolgáló, aktív diagnosztikai eszköz.

_Ultrahangos zsírbontás - _vákuum kavitációs alakformálás felsőfokon! Komplex testkezelései első osztályú megoldást nyújtanak mindazok számára, akik rövid idő alatt  természetes szépségre, karcsú és egészséges külsőre és szép bőrre vágynak, mert mi segítőtársak vagyunk a végleges súlycsökkentésben-alakformálásban. CE minősítésű zsírbontó-alakformáló berendezésünkkel biztosítjuk Önnek a szép bőrt, a tartós fogyást  jojó-hatás nélkül, hegek nélkül,  fáradság nélkül, egy komplex kezelésben, a legjobb áron.

A módszer alapja a kavitációs eljáráson alapuló magas frekvenciájú modulált ultrahangos, és az Rf-liposuction - vákuum kavitációs kezelés (előnye a nagy teljesítmény, alacsonyabb behatolási mélység, nagyobb biztonság, a nyirokáramlás és anyagcsere folyamatok élénkítése, nem kíséri az alacsony frekvenciás gépekre jellemző  hanghatás).

 

Igari Szűcs Lajos csontkovács, gerincterapeuta vagyok. Minden tudásommal azon fáradozom, hogy a hozzám érkező vendégek-betegek állapotán javítsak, szinte fájdalommentesen az általam alkalmazott módszerek segítségével, illetve energetizáljam megfáradt szervezetüket.

Szükség esetén alternatív- * Új, különleges gyártási technológiával *készült gyógymódok ajánlásával tudok segíteni kedves vendégeimnek!


Masszázs: 

 

Pálinkás Zsófi vagyok, masszőrként dolgozom. Szeretek emberekkel foglalkozni, nagy örömmel tölt el, ha látom, ha egy masszázs után a vendégek teljesen feltöltődve és energikusan távoznak. A masszázs regenerál, feltölti a lelket, és a megelőzésben is fontos szerepet játszik. Sok szeretettel várom a kikapcsolódni vágyó vendégeket!

Időpont-egyeztetéshez telefonos bejelentkezés szükséges.

Elérhetőségért látogasson el a Kapcsolat oldalunkra.

Hírlevél

Hírlevélre való feliratkozás