Egészséges szépség

Angel szépség & egészség


Budapest
VIII Csepreghy utca 1-3. sz. 14-es kapucsengő

+36 30 240 1848
ttunde@windowslive.com

Mágnes kezelés

Magnapress_009.jpg
 
 
 
Ismerje meg Ön is a Magnapress Mx mobil mágnesterápiás készülék hatékonyságát! A készülék alkalmazásával kompenzálni lehet a lecsökkent mágneses tér okozta káros hatásokat. A  mágnesterápia használata jobb közérzetet és hosszú távon jobb egészségi állapotot eredményez. Alkalmazása eredményeként a test elsavasodása csökken, így a test regenerálóképessége növekszik, miáltal csökken a fáradékonyság, gyorsabbá válnak az ízületi gyulladások regenerációja, csökkennek a migrén okozta panaszok, a vérkeringés megújulása pedig csökkenti a keringési zavarok okozta problémák kialakulását.
 

Mi a Magnapress módszer?

A mágnesterápia és az akupunktúra ötvözése.

Miért jó megoldás a Magnapress?

Pótolja a Föld hiányzó mágneses energiáját. A Magnapress, egy speciálisan kialakított erős állandó mágnes, mely gyorsan, egyszerűen és hatékonyan képes visszatölteni a hiányzó mágnesességet.

Mit fog ön tapasztalni?

Ha kipróbálja a Magnapress módszert, érezni fogja, hogy szervezete feltöltődik energiával, frissebb, vitálisabb lesz, jobban fogja érezni magát,megszűnik a fájdalom.

 

Milyen egészségügyi problémák kezelésre lehet használni a készüléket? 

 

 • Fejfájás és migrén. 
 • Ízületi fájdalmak és gyulladás.
 • Magas vérnyomás és egyéb keringési zavarok. 
 • Fáradság, fáradékonyság.
 • Ízületi fájdalmak.
 • Különböző sportsérülések.
 • Térd, boka, gerinc bántalmak.
 • Törés utáni gyors gyógyulás.
 • Égés.
 • Gyulladás csökkentés, 
 • ...........

 

A Magnapress Mx két északi és egy déli pólusával egyesíti a mágnesterápia minden jótékony hatását. A különösen gyors fájdalomcsillapítás mellett pótolhatatlan segítség az akut rendellenességek felszámolásában. A Magnapress Mx északi és déli pólusú irányított mágnest is tartalmaz. Ennek köszönhetően közel kétszer annyi problémára nyújt megoldást, mint a csak északi pólussal működő eszközök. Gyorsabb fájdalomcsillapítást, tartós eredményt garantál. A mágneses készüléket a panasznak megfelelő akupunktúrás pontok érintésével használjuk. 
 
 
A déli pólusra épülő mágnesterápia vitalizálja és energiával tölti fel, új életre kelti testét. Megerősíti a szervezet öngyógyító mechanizmusait, hozzájárul az általános közérzet javításához, a hangulatingadozások vagy a kóros álmatlanság legyőzéséhez. Az ellentétes pólusok egyidejű használata és az 5000 Gauss erősségű mágneses tér képes a biológiai egyensúly fenntartására és helyreállítására, a tüneti kezeléssel egyidejűleg a kiváltó okok felszámolására. Legyen szó migrénes jellegű görcsökről, ízületi gyulladásról vagy keringési zavarokról, a Magnapress Mx eredményesen szünteti meg az akut egészségügyi zavarokat.
 
Információ és időpontegyeztetés: 
 
 
Tünde  +36 30 240 1848
 
Email: ttunde@windowslive.com