Egészséges szépség

Angel szépség & egészség


Budapest
VIII Csepreghy utca 1-3. sz. 14-es kapucsengő

+36 30 240 1848
ttunde@windowslive.com

Arc-dekoltázs vasalás

 

    

 

 

A rádiófrekvenciás kezeléseket joggal nevezik a XXI. század ráncfelvarrásának. A rádiófrekvenciás kezelések hatására javul az ernyedt bőr tónusa, növekszik a bőr rugalmassága és fénye, feszesebbé válik a bőr, a kontúrok emelkednek az arcon és a testen, javul a szem alatti táskák, sötét karikák állapota, javul az aknés hegek állapota. A kezelések teljesen fájdalommentesek és olyan hatékonyak, hogy már az első kezelés után is látható a klinikai eredmény.

 

 

Számtalan módszer áll manapság rendelkezésére a nem kívánt ráncok eltüntetéséhez, ugyanakkor nem mindegyik olyan hatékony, mint amennyire mi szeretnénk.

A látványos elérés érdekében most egy 30 perces rádiófrekvenciás kezelés állhat bőrünk rendelkezésére! Ez az eljárás századunk ráncfelvarrásaként ismeretes, ugyanis hatására látványosan javul a fáradt, ernyedt bőr tónusa, emellett megnő annak fénye és rugalmassága is!

Segítségével ráncaink eltűnnek, a bőrünk feszesebb lesz és az arcunkon, valamint testünkön lévő kontúrok is egészségesebb színben tükröződnek majd! Búcsút inthetünk továbbá a szem alatti táskáknak, a sötét foltoknak, ráadásul a régebben kialakult aknés hegek állapotában is javulást figyelhetünk meg.

A kezelés egyszerűsége mellett semmilyen fájdalommal nem jár és akár már az első kezelés után látványos javulásra számíthatunk! Bőrünk ráncoktól, hibáktól és táskáktól mentes lesz, mi pedig megújult emberként léphetünk ki a szalon ajtaján!

 

A rádiófrekvenciás kezelés eredménye:

  • Kisimítja a ráncokat és mimikai vonalakat, megszünteti a bőr petyhüdtségét, visszaadja az arc eredeti formáját, javítja a bőr állagát, feszesebbé és világosabbá teszi az arcot.
  • Hosszabb távon a nyirokkeringés és vérkeringés egyaránt új életre kel, a kollagénrostok törései mentén a fibroblasztok aktivizálódnak, új kollagén és elasztin struktúrákat képezve. 
  • Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak.


A rádiófrekvencia azt jelenti, hogy a frekvencia azonnal stimulálja a bőr kötőszövetének 70 százalékát alkotó, rugalmasságáért felelős kollagén termelődését, ezáltal újraaktivizálja biológiáját és hihetetlen liftinghatást eredményez. A rádiófrekvenciás energia hő fejlesztő hatása az élő szövetekben régóta közismert. Az emberi fiziológiát kutató tudósok munkájuk során részletesen feltérképezték a rádiófrekvenciás áram emberi szervezetre gyakorolt hatásait. Rájöttek, hogy megfelelő frekvenciák és energiaintenzitások alkalmazásával szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre.

 

Információ és időpontegyeztetés: 

 

Tünde  +36 30 240 1848

 

Email: ttunde@windowslive.com